Voorstelling Art gallery Wilfrieda Van De Velde

voorstelling          grondplan          foto’s          expo materialen          meer info     

Altijd al eens willen exposeren aan onze Belgische kust?? Mijn galerie kan misschien een oplossing bieden.

Art Gallery ‘Wilfrieda Van De Velde’ wordt aan collega-kunstenaars ter beschikking gesteld voor één of meerdere weken. Bedoeling is hen een platform te bieden om hun werk aan een breed publiek voor te stellen via een eigen tentoonstelling waar de kunstenaar zelf aanwezig is.

De kleine, gezellige galerij is gelegen op de Zeedijk in De Haan en heeft een ruime etalage van meer dan 6 meter. De witte muren zijn voorzien van een ophangsysteem met bevestigingsdraden en verstelbare haken. Tevens zijn er lichtrails met 360° richtbare led-spots. Er is expositiemateriaal aanwezig.

Achteraan is een kitchenette met frigo, microgolf, Senseo, waterkoker en basiskeukenmateriaal; een kleine opbergruimte, een toilet met lavabo en kast voor onderhoudsmateriaal.

De ruimte is voldoende groot om met twee kunstenaars te delen (bv schilderijen met keramiek).

De Haan is één van de mooiste en gezelligste kustgemeentes in België zonder hoogbouw. Het publiek is er zeker geïnteresseerd en kunstminnend. Bij droog weer zijn er steeds wandelaars op de dijk. Indien u interesse zou hebben om dit pand te huren, neem dan gerust contact op voor meer info i.v.m. de prijzen en de beschikbare periodes.